Vrijeme morskih specijaliteta i plodova Jadrana

Možete li zamisliti ljeto bez kušanja vrhunskih morskih specijaliteta koje chefovi kuhinje bistroa Pometo pomno pripremaju? Kušanje gastronomskih ljepota morskih dubina pruža prave čari ljetnih dana, stoga se pripremite na nevjerojatne recepture morskih specijaliteta i plodova Jadrana!

Bogate nijanse mora stvaraju uistinu najdraže ljetne okuse, no što točno za Vas pripremaju chefovi kuhinje bistroa Pometo? Osim raznoraznih receptura koje otkrivaju najdraže okuse i nijanse raznoraznih školjaka i riba, u ponudi se nalazi i fantastična riblja plata enjoy koja će Vam otkriti istinske ljepote morskih dubina. Prekrasno i sočno meso brancina i orade, odlične nijanse liganja, kao i skrivene ljepote mesa škampa, famozno se nadopunjuju s blitvom i krumpirom čime ispunjavaju sve Vaše težnje za gastronomskim morskim užicima.

 

Bistro Pometo priprema fantastične morske specijalitete i plodove Jadrana na temelju domaćih i tradicionalnih recepata čime chefovi kuhinje stvaraju izuzetne nijanse i fantastične arome sjedinjene u rapsodiju istinskih morskih okusa.

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy