Uz Jakobove kapice uživajte u najboljim okusima Jadrana

Školjke i razni morski plodovi savršen su uvod u nešto konkretnije riblje specijalitete. Kada spravljamo Jakobove kapice, jedne od najpoznatijih i najukusnijih školjkaša Jadranskog mora, u bistrou Pometo uvijek se držimo određenih standarda kako bismo svojim gostima pružili savršeno iskustvo uživanja u morskim okusima.

Ova vrsta školjke može narasti i do 15cm u dužinu, a između dvije ljušture, nalazi se veliki sočan mišić koji je bogat proteinima i omega 3 masnim kiselinama. U gastronomskom svijetu izrazito je cijenjena i poprilično tražena školjka koja se spravlja na razne načine, obično na buzaru ili zapečene u pećnici.

 

Jakobove kapice dolaze u našu kuhinju uvijek svježe, iz vlastitog ulova, a naši iskusni chefovi potom se trude tu svježinu i savršenstvo okusa ovih svježih školjki svojim posebnim kulinarskim vještinama sačuvati samo za vaše nepce.

 

Izrazito ukusno meso Jakobovih kapica poslužit će kao idealno predjelo za razne riblje specijalitete u bistrou Pometo u kojima možete uživati po pristupačnim cijenama. Počastite sebe i svoje društvo vrhunskim morskim specijalitetima i delicijama i priuštite si istinske gastronomske užitke, samo u bistrou Pometo.

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy