Svježi morski specijaliteti na žaru

Ljeto je došlo i vrijeme je da se i Vaše nepce okrene težnjama i kušanju svih morskih specijaliteta! Morske dubine našeg prekrasnog mora kriju nevjerojatne okuse i nijanse te prava gastronomska čuda, doživljaje i iskustvo, stoga pravac u Poreč u Bistro Pometo na kušanje svježih morskih specijaliteta na žaru!

Prilikom pripreme morskih plodova i riba, valja biti izrazito oprezan u samoj obradi i pripremi upravo kako bi se na najbolji način očuvala sočnost i bogatstvo okusa. Ne brinite, chefovi Bistroa su pravi majstori koji svojim vještinama uspijevaju kreirati bogate tanjure nevjerojatnih okusa, aroma, nijansi i tekstura! No, što Vas točno čeka na njihovom meniju? Kada govorimo o pripremi morskih specijaliteta na žaru, mislimo na izvrsne škampe koji kriju jedinstvene i specifične okuse morskih dubina, zatim raznorazne ribe koje će osvojiti Vaše okusne pupoljke svojom sočnošću, kao i uvijek rado birane lignje koje s dodatkom blitve, limuna i pomno biranim začinima uvijek pružaju najdraže okuse i ekstazu! To je samo mali dio Pometo bogate ponude koja Vas čeka, no ono što je sigurno jest da odabirom bilo kojeg slijeda, dobivate najukusnije specijalitete našega mora.

 

Bistro Pometo izvrsno je mjesto za odmoriti dušu i tijelo od ljetnih aktivnosti i avantura, te za ispunjavanje najdražih gastronomskih težnji!

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy