Pometo mare & monti – plata izvrsnih okusa

Okusni pupoljci nježni su i pomalo zahtjevni – stoga im valja pružati točno ono čemu istinski teže ovih ljetnih dana. Naravno, ne moramo niti kazati koliko je nepce jednako osjetljivo te koliko teži vrhunskim okusima zbog čega je važno zadovoljiti sve gastronomske želje. Bistro Pometo u svojoj bogatoj ponudi ima raznorazne sljedove koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gastronome, posebno ako govorimo o plati punoj domaćih okusa – kušajte platu Pometo mare & monti!

Plate uvijek pružaju poseban doživljaj domaćih namirnica i okusa koje valja pomno izabrati, posložiti i oduševiti goste i kušače. Chefovi kuhinje tako su pripremili pomno birane domaće okuse čijoj ljepoti okusa, tekstura i mirisa je zaista teško odoljeti. Mare & Monti plata je koja sadrži sve najdraže gastronomske okuse Istre – pršut, obmolo i kobasice uz dodatak izvrsnih salata sa inćunima, hobotnicom i bakalarom, kao i brojne priloge poput umaka, maslina, limuna i rajčica, te začina koji doprinose dodatnom naglasku tek kušanih, ali savršeno uravnoteženih okusa.

 

Domaće je domaće, a ova izrazito ukusna plata, zadovoljit će Vaše nepce i okusne pupoljke vrhunskim proizvodima, prilozima i začinima. Kušajte izvrsnu ponudu bistroa Pometo te nikako ne propustite kušati njihovu fantastičnu domaću platu Pometo mare & monti!

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy