Najbolje ljeto uz bistro Pometo!

Ispunite ostatak ljeta vrhunskim gastronomskim užicima u bistrou Pometo u Poreču, poznatom po ukusnim jelima i vrhunskoj usluzi. Provedite večer u ugodnom ambijentu, na posebno uređenoj ljetnoj terasi i uživajte u bogatoj ponudi koja uključuje svježu jadransku ribu i morske plodove iz vlastitog ulova te jedinstvene okuse mesnih jela poput pečene janjetine i odojka ili pak jednostavnijih jela poput naših kreativno složenih cheeseburgera i hamburgera.

Počastite se dagnjama i škampima na buzaru, probajte neponovljive okuse koje pružaju naše riblje plate, kušajte posebni odrezak u umaku od zelenog papra te druge specijalitete i delicije istarske kuhinje poput istarskog pršuta, ovčjeg sira s maslinama, sira s tartufima i još brojnih drugih.

 

Sva jela spravljamo isključivo od svježih i domaćih namirnica kako bismo osigurali potpuno zadovoljstvo i najbolji okus našim gostima. Također iskusni chefovi bistroa Pometo uzet će u obzir sve vaše želje i zahtjeve kada je u pitanju vaša narudžba, kako bismo vam na stol poslužili kvalitetna jela spravljena baš po vašem ukusu.

 

Uz sve to bistro Pometo nudi i udoban smještaj u jednoj od moderno dizajniranih i opremljenih soba ili apartmana koji zadovoljavaju najviše smještajne standarde pa tako svoj posjet bistrou možete produžiti na višednevni boravak i uživanje u ljepotama okolne prirode.

 

Prepustite se čarima ljeta i uživajte u jedinstvenim gastronomskim iskustvima i dobrim trenucima odmora koje ćete pamtiti uz vaš bistro Pometo.

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy