NAJBOLJE DAGNJE NA BUZARU U GRADU

"Jela na buzaru" odličan su primjer jednostavnog, tradicionalnog i iznimno ukusnog jela. Kao i mnogi drugi specijaliteti mediteranske kuhinje, koje možete pronaći kod nas, otkrivaju nam da je tajna pravih delicija u jednostavnosti sastojaka i pripreme.

„Na buzaru" pripremamo škampe i dagnje, a za pripremu buzare je potrebno nekoliko osnovnih sastojaka, a oni ovise o buzari koju spravljamo – bijeloj ili crvenoj. No, za koju god se varijantu odlučili, jedno je sigurno, neodoljiv miris i okus buzare nećete tako brzo zaboraviti.

 

Važno je za napomenuti da u Pometu upotrebljavamo isključivo svježe sastojke, pa tako dagnje koje pripremamo dolaze uvijek izravno iz samog Jadrana.

 

Dagnje na buzaru poslužujemo s kruhom kao toplo predjelo, a kruh je tradicionalan dodatak ovom jelu jer ga možemo koristiti kako bismo lako „pokupili" sav umak koji u buzari prati školjke. Osim kruha, poslužujemo ih i uz tjesteninu.

 

Isprobajte naša jela na buzaru u bistrou Pometo u Poreču i uvjerite se zašto svi pričaju o najboljim dagnjama u gradu!

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy