BISTRO POMETO – MJESTO ZA SVAČIJI GUŠT!

Bistro “Pometo” započeo je sa svojim radom 2006. godine i danas, nakon 11 godina rada, postao je jedan od najboljih bistro - restorana u Poreču. Chef kuhinje je Aleksandra, koja je ujedno i vlasnica, a koja će se pobrinuti da vaše nepce i vaša osjetila nakon posjete bistrou "Pometo" budu više nego zadovoljena.

Naša široka ponuda između ostalog uključuje uvijek svježu ribu iz vlastitog ulova, domaći istarski pršut te bogate i ukusne sendviče spremljene od domaćeg kruha i peciva. Posebna su pak atrakcija jela s roštilja koja pripremamo izravno pred gostima svakog dan nakon 18h, a tu su i specijaliteti ispod kamina koje ne smijete propustiti.

 

Uz vrhunsku hranu i odlična istarska vina, "Pometo" vam nudi i moderno opremljen smještaj za odmor u neposrednoj blizini grada i same plaže, a opet dovoljno distanciran da vam pruži mir i tišinu u trenucima kada vam je to potrebno.

 

U blizini smo sportske dvorane te novootvorenog aquaparka ako se poželite rekreirati, odnosno uživati u zabavnim vodenim atrakcijama.

Provedite nezaboravne trenutke zbog kojih ćete se poželjeti vratiti u naš bistro i uživajte u sjajnim istarskim delicijama i specijalitetima te udobnom smještaju i ambijentu.

Vaš bistro "Pometo".

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy