APARTMANI POMETO - PRAVI IZBOR ZA VAŠ ODMOR

Dobra hrana i moderan smještaj prava su kombinacija za savršen odmor, sve to možete pronaći kod nas.

 

O iskustvu i dobroj ponudi dovoljno govori činjenica da se turizmom i iznajmljivanjem apartmana bavimo već 25 godina, a naše iskustvo jamac je da ćemo vas srdačno dočekati i pružiti vam sve za savršen odmor.

Naša lokacija je idealna, nalazimo se između Zelene i Plave lagune, istovremeno u blizini plaže a opet dovoljno blizu grada i svih glavnih sadržaja. Također, Aquapark Poreč je u neposrednoj blizini, kao i dvorana Žatika, ali i ostali sadržaji ne odskaču.

 

Kapacitet naših objekata je 14 ležaja, raspoređenih u apartmane i sobe (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) što znači da za svakoga se može naći ponešto. Svaka soba ima terasu i vlastitu kupaonicu sa tuš kabinom, a sadrži i klima uređaj, tv i satelit, Wi-Fi, frižider i sušilo za kosu.

 

Također, svi gosti imaju osiguran parking, a dozvoljen je i pristup kućnim ljubimcima.

 

Vidimo se na adresi Molindrio 12, Poreč!

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy