5 razloga zašto odsjesti u apartmanima Pometo

Pometo svojim gostima nudi moderan i udoban smještaj u originalno dizajniranim i potpuno opremljenim apartmanima i sobama koje se nalaze na idealnoj lokaciji, u samom središtu prekrasne Zelene Lagune.

Upravo taj dio Poreča na savršenoj je udaljenosti do samog gradskog centra kako bi osigurao dovoljno privatnosti, a opet u neposrednoj blizini od mora i plaže.

 

Tijekom nešto više od 25 godina ugostiteljstva i iznajmljivanja apartmana upoznali smo sve prednosti i sadržaje koje je potrebno osigurati kako bi vam pružili ugodan boravak u našim smještajnim jedinicama. Svaka soba i apartman ima svoju odvojenu terasu, vlastitu kupaonicu s tuš kabinom te standardni paket opreme koji uključuje klima uređaj, tv sa satelitskim programima, frižider, sušilo za kosu te neizostavni i besplatni Wi-Fi pristup.

 

Osim toga Pometo je uvijek bio i bit će pet-friendly, što pak znači da se ne morate brinuti gdje ćete smjestiti svog vjernog kućnog ljubimca za vrijeme svog odmora. Jednostavno ga povedite sa sobom i priuštite sebi i svom najboljem malom prijatelju nezaboravan i bezbrižan odmor.

 

Najavite svoj dolazak i mi ćemo se pobrinuti da vam priredimo srdačnu dobrodošlicu i osiguramo vam sve potrebno za savršen odmor u Poreču.

 

 

 

Bistro "Pometo” nalazi se u Poreču, u Zelenoj Laguni i istovremeno u blizini sportske dvorane Žatika i novootvorenog Aquaparka Poreč.

Molindrio 12 c, 52440 Poreč

Preplati se za primanje newsletter-a!

SVAKIM DANOM: 12-23

+385 99 7953264

LOKACIJA

RADNO VRIJEME

NEWSLETTER

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

E-mail: info@pometo-porec.com

ENJOY, obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo, suvl. Mario i Paolo Labinjan, Poreč, Molindrio 12 c, Registrirano tijelo: Ured državne uprave u Istarskoj županiji

IBAN  1324020061140097054

ERSTE BANKA

 

Copyright distra 2019. Privacy Policy